• Alle artikelen zijn in vintage staat en worden door ons van te voren nagekeken en of hersteld.
  • Kleine gebruikssporen, die absoluut niet storend zijn, zijn normaal.
  • Mocht een artikel significante beschadigingen hebben, dan wordt dit altijd bij het artikel vermeld of zichtbaar op de foto’s.
  • Alle op de website vermelde prijzen zijn exclusief transport en verzendkosten

Verzenden
Artikelen waarbij verzendkosten worden vermeld kunnen worden verzonden. Voor grote artikelen zoals stoelen ,banken, tafels en staande lampen wordt na aanvraag of bestelling een prijsopgaaf van de verzendkosten toegestuurd .Deze dient dan apart te worden voldaan. Kleine artikelen kunnen via Postnl tegen standaard tarieven worden verzonden, in principe geld hier als maximum formaat van de verpakking 50 x 50 x 100 cm Bij bestellingen groter en bij bestellingen buiten Nederland wordt u een prijsopgaaf toegezonden. Nadat u een bestelling heeft geplaatst op onze website  en of via de email kiest u voor de optie betalen met Ideal/creditcard/paypal. Na ontvangst van een factuur en of offerte  kunt ook gebruik maken van een overschrijvingsbetaling direct naar ons bankrekeningnummer.  Nadat het bedrag is ontvangen wordt de bestelling binnen 5 werkdagen verstuurd. IBAN bankrekingnummer:NL03RABO0132654776  t.n.v. Vintage-studio Onder vermelding van: Order nummer en product omschrijving. De te verzenden artikelen zijn tegen schade en of verlies verzekerd via de transporteur, verzender. Deze kosten zijn inbegrepen in de verzendkosten prijsopgaaf.

Afhalen
Alle artikelen kunnen op afspraak in de opslag worden opgehaald .De gewenste artikelen moeten volledig vooraf worden betaald. Neem contact op voor het maken van een afspraak via info@vintage-studio.nl Pas nadat er een afspraak is gepland is u bestelling bevestigd.

De bestelde artikelen worden tot maximaal 2 weken na betaling apart gezet, tenzij anders schriftelijk overeengekomen. Na dit termijn vervalt het recht op levering.


Bezorgen

Bezorgen  door ons van artikelen kan in sommige gevallen tegen vergoeding. Bezorgen door een koerier is tot aan de voordeur begane grond. De bezorger komt vaak alleen dus hulp met grote meubels is nodig. Voor internationale leveringen binnen Europa werken wij met gespecialiseerde transporteurs zoals de Magic-Movers.com en of de reguliere pakketdienst aanbieders.

Retourneren
Omdat het hier gebruikte cq .vintage artikelen betreft heeft u alleen recht op retourneren binnen 14 dagen na ontvangst als dat uitdrukkelijk van te voren is afgesproken. Onze artikelen zijn vaak uniek en d.m.v de foto’s en in de omschrijving zijn de herkomst, de fabrikant, de ontwerper en  alle details goed zichtbaar en of beschreven.

Als je een bestelling plaatst ga je automatisch akkoord met bovenvermelde algemene voorwaarden;

Vintage-studio behoudt zich het recht voor om tussentijds de prijzen aan te passen en is niet aansprakelijk voor type en of spellingfouten.

Algemene voorwaarden –vintage-studio.nl– webshop voor vintage interieur producten 14-07-2022

 

 

PRODUCT SEARCH

Copyright © 2019 - All Right Recerved

Manage Cart
0